Kategorier
Sejlklubben

Det blå kalder

Hej allesammen!

Nibe Sejlklub og en række andre foreninger ved fjorden, har taget initiativ til at lave nogle fælles arrangementer med blåt friluftsliv og fjord aktiviteter i fokus, til start næste sæson 2022. Projektet ‘Det Blå Kalder’ går ud på at samarbejde om nogle fælles arrangementer, med vores fjord område og dens aktiviteter i fokus. Sammen kan vi skabe flere gode oplevelser, livsglæde i vores fælles fjordnatur.

De forskellige samarbejdspartnere mødes igen til december, hvor vi vil gå videre med den konkrete planlægning. Hvis du gerne vil høre mere eller har spørgsmål, kontakt gerne Lisbeth fra udviklingsudvalget, der koordinerer projektet innovation@nibe-sejklub.dk. Der vil snart komme mere information om projektet på hjemmesiden også. Vi håber at mange har lyst at deltage i de fælles arrangementer og være med til at afholde dem 🙂

De bedste blå hilsner og god weekend,

på vegne af udviklingsudvalget.