Sejlklubben

Vi er Nibe Sejlklub og har klubhus på Nibe Lystbådehavn hvor vores medlemmer, både store og små, mødes om den fælles interesser inden for sejlsport og selvfølgelig at gøre det sjovt, spændende og lærerigt at sejle.
Vi skal også varetage sejlsportens interesse og udvikling blandt børn og voksne efter nærmere overenskomst med Havneforeningen under Nibe Lystbådehavn S/I.
Vi tilbyder også en populær sejlerskole, med undervisning i både teori og praksis med prøve til Duelighedsbevis.

NibeSejlklub_logo

Bliv medlem

Du kan melde dig ind i Nibe Sejlklub ved at kontakte kassereren Jens Milthers enten pr. telefon på 2147 8917 eller ved at sende ham en e-mail på  kasserer@nibe-sejlklub.dk

Ny hjemmeside

Vi arbejder på en ny hjemmeside for Nibe Sejlklub, og i den forbindelse er der en del indhold, der i overgangsperioden ikke er tilgængeligt. Har du brug for at læse specifikke informationer, referater fra bestyrelsesmøder osv, så skriv til Morten på sekretaer@nibe-sejlklub.dk

Indkaldelse og dagsorden til generalforsamling kan findes her: Nibe Sejlklub (nibe-sejlklub.dk)

Fællesskabet

Bliv en del af et aktivt og hyggeligt netværk inden for sejlsport, deltag i vores facebook grupper:
Nibe Sejlklub
Nibe Sejlklub – ungdomsafdelingen
Nibe Surf Team

Aktiviteter

Vi har et bredt udbud af aktiviteter inden for sejlsport og aktiviteter på vandet, hvor frivillige hjælper dig i gang. Læs mere under vore forskellige gruppeudvalg.

Klubstander

Vores medlemmer kan kendes på Standeren og vores egne caps med Nibe Sejlklubs logo. Du får en ny stander, når den gamle er slidt op, mens nye medlemmer får første cap gratis. Henvend dig blot ved havnefogeden.